Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Konferenspaket för Dig och Dina medarbetare

Vstan_2_juli2011_5Allting förändras, så också organisationer och föreningar, företag och personalgrupper. Ibland kan det vara härligt att få göra någonting helt nytt för att alla tillsammans ska hitta nya infallsvinklar på arbetslivet, och företagskulturen.

”Du kan aldrig stiga ner i samma flod två gånger”, sa Herakleitos, en vis filosof i det antika Grekland, som menade att allt är i ständig förändring. För oss människor kan det ibland vara svårt att hänga med och vi kan då behöva lite input och nya perspektiv för att göra den nya situationen begriplig.

Att tillsammans göra saker som man aldrig tidigare gjort är då en möjlighet att komma ur gamla mönster och se tillvaron med nya ”glasögon”.

Coach ANGURVALL skapar dessa nya plattformer tillsammans med er arbetsgrupp. Vi kommer till din konferens för inspirerande föredrag, spännande föreställningar, eller nya motionsformer som personalgruppen kan utöva tillsammans på arbetsplatsen!

Coach ANGURVALL har unika konferenspaket med allt från föreläsningar och prova på möjligheter, till föreställningar.

Vi samarbetar med olika aktörer inom såväl friskvård, som nöjesbranchen och har möjilghet att erbjuda ett stort smörgåsbord av möjliga aktiviteter för att din konferens ska bli den bästa!

Ett smakprov av våra erbjudanden finner du i vårt konferenspaket som du kan ladda ner i direktlänk på sidan Företagspaket här

För bokning och frågor: coach@angurvall.se

eller tel: 070-320 85 49

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.