Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Söndagsinspiration

Inspiration söndag – peppar dig inför veckan!

Mellanrum 16 februari

I dag tänkte jag prata om mellanrum och tålamod och vikten av att göra ingenting ibland. För att vi ska kunna smälta och bearbeta våra intryck och låta dem förvandlas till insikter, behövs det tid. Tid för oss själva.
Du behöver också återhämtning för att kunna vara den fantastiska människa som du är. Det är när du är balanserad och utvilad, som du verkligen kan visa omvärlden vad du går för. Det är också då som vi kan lyssna på oss själva och på våra medmänniskor.

Så min uppmaning till dig denna söndag är att fundera på hur du återhämtar dig på bästa sätt och även avsätta tid i din kalender för din egen återhämtning.

Med det önskar jag dig en jättefin söndag och en fantastiskt fin vecka!

Videoklippet hittar du här

Nycklar 9 februari 2020

Utlovad söndagsfilm blir i dag till bild. I dag börjar jag en serie av söndagsinpirationer. De är tänkta att peppa dig inför veckan som kommer. Jag hoppas att du gillar dem och blir jätteglad om du delar i ditt nätverk på sociala medier.

 

Veckans inspiration handlar om nycklar. Inte såna som vi öppnar dörrar i hus med, utan såna nycklar som vi behöver komma underfund med för att vår vardag ska flyta på bra.

Har du funderat på hur du kan få din vardag att flyta på och fungera på ett sätt, som både gagnar dig, de du omger dig med, samtidigt som de gör dig till den bästa versionen av dig själv.

För att komma fram till vad som fungerar precis för dig – ja, vi är alla olika – så kan du börja fundera kring frågorna nedan. Skriv gärna upp dem och svaren som kommer i en bok som du kan använda för liknande reflektioner. Utifrån det kan du sedan skapa dig de bästa förutsättningarna för dig att bli den bästa versionen av dig själv!
Här kommer frågorna:

När mår du som bäst?
När känner du att du har flow?
Är det något speciellt som gör att du uppnår denna känsla, i så fall vad?
Vad kan du göra för att uppnå den känslan så ofta som möjligt?
Finns det något du ska sluta med?
Finns det något som du ska göra fler gånger för att oftare hitta den här känslan av ditt bästa jag?

Fundera, skriv ner och verkställ!

Skriv gärna dina funderingar i kommentarfältet här.

Jag önskar dig en inspirerande och skön vecka!

Vill du ha mer information om hur du uppnår din maximala potential och på ett mer hållbart sätt når dina mål? Kolla då in vårens specialerbjudanden, eller hör av dig till oss på Coach Angurvall för ett kostnadsfritt förslag på upplägg av coaching för dig, eller din arbetsgrupp. 

 
 
 
 
 

 

Hitta nycklarna till dina bästa vanor
Hitta dina nycklar för att uppnå din bästa version av dig själv!

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.