Kultur, hälsa och kommunikation, ger en hållbar organisation!

15 okt

Coach Angurvall arbetar med hälsa utifrån individens egna förutsättningar, intressen och behov.

Vi ser kulturen som hälsobringande välgörare, såväl eget skapande, som konsumtion av kultur. Det gäller också den kultur vi dagligen lever i.

Vi håller just nu på att slutföra vår egen Angurvall Modell och i dag läser vi i Tidningen Allehanda om projektet som pågått på en förskola i Härnösand:

Direktlänk till Tidningen Allehanda: Om Angurvall Modellen

 

Vår främsta målgrupp är skol, omsorg och servicesektorn 

Vi coachar de som servar, vårdar och sköter dig, mig och våra nära och kära när vi behöver det som mest. Vi sänker sjuktal och höjer friskfaktorerna på de arbetsplatser som driver Sveriges välfärd. Genom att lyfta kombinationen av kultur och hälsa och se till hela människan, ger vi coaching på flera nivåer samtidigt. Vi får servicepersonal att uppskatta och värdera sig själva och får dem att se möjligheter till ett hälsosamt liv. Med sänkta sjuktal och ökade friskfaktorer genererar vi också positiva ekonomiska resultat på de arbetsplatser där vi verkar.

Vi servar dig och ditt företag med, inte bara hälsocoachande samtal, motion och seminarier, utan också med hälsobringande kulturupplevelser. Ett nytt sätt att se på hälsan, där kultur också är en viktig parameter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *