Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Söndagsinspiration om acceptans

Söndagsinspiration om att acceptera svåra situationer och hitta lösningar

I dag så tänkte jag gå in på vad som händer när vi accepterar situationen som den är och hittar lösningar för att gå vidare.

När vi accepterar situationen som den är så orkar vi släppa taget. Vi kan få en möjlighet att slappna av i den situationen som vi är inne i precis just då och också agera efter rådande förutsättningar.

När vi släpper taget och slappnar av, så kommer också hjärnan att släppa taget om den stress som vi har när det är en situation som vi tycker är jobbig och besvärlig och när vi slappnar av och släpper stressen då hittar vi lösningarna.

Det medför också att vi kan höja blicken och se de här lösningarna, det blir lite som att man lägger problemet ifrån sig en liten bit, tittar uppåt och ser att det finns en massa andra saker som kan vara intressanta.  När man slappnar av, så händer det en massa saker i hjärnan som gör att du tillåter hjärnan att hitta lösningar.  Så om vi i svåra situationer kan försöka jobba på ett avslappnat och behagligt sätt, med både andning och närvaro, då finns det en större möjlighet att vi också hittar konstruktiva och bra lösningar på den situationen som du står inför. Det vill jag skicka med dig i dag, som söndagsinspiration.

Sedan vill jag också tipsa om att det också finns live yoga i en grupp på Facebook; High Coast Poweryoga, en grupp på facebook och du är jättevälkommen att träna det här med andning och avslappning och att vara här och nu i stunden. En jättefin vecka önskar jag dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.