Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Söndagsinspiration om tillåtande och tillit

Med tillåtande menar jag framförallt till den trötthet som infinner sig på vissa håll just nu. Inte minst hos mig själv. Jag är trött på teknik som jag inte behärskar, jag är trött på att det snöar utanför mitt fönster, samt en hel del andra saker också. Jag misstänker att det är lika dant hos många andra också just nu. Vi vill ut, vi vill ha sociala kontakter och interaktion. Det är lite svårt att få det just nu därför att vi har restriktioner omkring den rådande situation som vi har i samhället just nu. Jag tror att det är viktigt att vi också tar till oss de här råden. Däremot så kan det vara så att vi är trötta för att vi inte ser någon ände i den här situationen. Jag tror att vi i den här tröttheten får hitta ett andrum i oss själva, att det är ok att vara trött. Det är ok att känna sig slut och att ibland också uppleva en viss hopplöshet. Samtidigt som vi också behöver den här tilliten. En tillit om att det ordnar sig och att det finns en lösning, vilket det naturligtvis gör. Inför kommande vecka så vill jag skicka med dig tillit till att energi och lösningar kommer och att vi kommer att få en fantastiskt fin tillvaro framöver. Tillåt dig att ta det lugnt och vila och känn en tillit till att saker och ting löser sig. Jag vill skicka med dig en fråga inför stundande arbetsvecka: Vad är det DU kan göra för att uppleva din stund kommande vecka på ett så bra sätt som möjligt. Vad är ditt nästa steg för att kommande arbetsvecka ska bli så bra som möjligt och underlätta för dig och dina kollegor? Jag önskar dig en jättefin vecka!

Skriv gärna en kommentar här nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.