Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Söndagsinspiration om tillit

I dag vill jag prata om tillit, tillit till att saker och ting löser sig när det gungar som värst. Såna känslor av att saker och ting gungar kommer vi fram till lite nu och då i livet. Då är det skönt att komma fram till den här känslan av tillit. Men hur gör man det då?

Ett bra sätt att börja att känna tillit är att känna tacksamhet över det som råder just nu. Oftast finns det ju en, eller annan sak som faktiskt är bra, även om det gungar i tillvaron. Så att räkna upp de mest enklaste saker som du kan komma på, som faktiskt känns bra just nu. Sedan kan du tänka efter den förra gången som du kände  den här obehagliga upplevelsen i ditt liv hur löste det sig? Fundera på hur du gjorde och för att bidra till lösningen?

Sedan komma fram till att de kommer att lösa sig även denna gång, så att du känner att du har tillit till att det kommer att lösa sig och vila i det.

Jag önskar dig en jättefin söndag och en fantastiskt fin vecka!

Länk till veckans video hittar du här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.