Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Föreläsningar

Från Kulturmagasinet i Sundsvall
Våga vara i din kropp föreläsning på Kulturmagasinet i Sundsvall


Våga vara i din kropp och njuta av livet

Hur ofta är vi närvarande, tryggt förankrade i vår kropp, med en skön förvissning om att allting kommer att lösa sig, och en känsla av wow ?

Annelie Lindeberg hjälper oss att hitta den känslan med hjälp av berättelser ur verkligheten, saxat med aktuell forskning.

Annelie har lång erfarenhet av att arbeta med människor och kultur och hälsa på olika sätt. Här bjuder hon publiken på oförglömliga och magiska upplevelser.  Annelie delar också med sig av enkla tekniker som alla kan använda för att hitta en behaglig närvaro i vardagen., där vi kan vara vårt bästa jag och leverera utifrån vår fulla potential. För det är först när du är närvarande här och nu, som du har tillgång till allt det fantastiska som är Du!

Efter föreläsningen erbjuder vi en dansworkshop som verkligen befäster teorin ända ut i hela din kropp och skapar en skön känsla av glädje och gemenskap i hela gruppen.

Våga vara i din kropp och njuta av livet

Är en beställningsföreläsning som har blivit en hit. En kombination av föreläsningen och rörelseworkshop ger fördjupade kunskaper i sambanden mellan kropp och knopp. Vi får vidga vår komfortzon och tillsammans bredda våra rörelseramar, samt på ett roligt sätt genomföra övningar som befäster föreläsningens teorier.

Annelie Lindeberg är en passionerad inspiratör, coach och föreläsare som ger allt när det gäller. Hon föreläser med lätthet och glädje och inspirerar andra att leva ett hälsosamt liv i en hälsosam kultur.

Vill du arrangera denna föreläsning? Läs mer i direktlänken på Bokadero


En kul tur på jobbet!

En Inspirationsföreläsning om hur man lyfter glädjen på arbetsplatsen.
Annelie Lindeberg har själv arbetat inom både äldreomsorg och förskola i många år och har levande exempel på vikten av att lyfta arbetsglädjen inom yrken så som skola, vård och omsorg.

Den är speciellt framtagen med tanke på alla serviceyrken, så som vård, skola och omsorg, för att höja motivationen och öka inspirationen kring ett hälsosamt och framförallt roligt arbetsliv.

Annelie Lindeberg har arbetat med kopplingen kultur och hälsa, sedan år 2005. Då på landstinget i Västernorrland, nu i det egna företaget Coach Angurvall. Annelie är certifierad ICF coach med hälsoinriktning. Coach Angurvall har utarbetat ett hållbart koncept för att driva kultur och hälsofrågor på arbetsplatser och i arbetslag.

En kul – tur på jobbet beställer du via mailen:

coach@angurvall.se 

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.