Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Stresshantering

Stresshantering

Stress har alltid varit en av de största faktorerna till långa sjukskrivningar. Det har vi på Coach Angurvall arbetat länge med på olika sätt, både på individ och gruppnivå. I dag har vi många olika verktyg för att motverka stress i din vardag, både på arbetsplatsen och privat. Några av de verktyg som vi arbeta med är

Avslappning

Vi använder olika tekniker hämtade från olika discipliner inom såväl mental träning, som yoga och coachverktyg för att klienten ska hitta sin bästa väg till en sänkt stressnivå i sin vardag.

HRV – träning

HRV träning är en väl beprövad metod, där man med hjälp av en app och en sensor kan lära sig att sänka sin stress både till vardags och inför utmanande situationer. Med hjälp av daglig träning av att sänka din stress och påverka ditt parasympatiska nervsystem, kan du lättare komma i balans när det gäller. Din kropp lär sig så småningom hur det känns när du är i balans och kan både slappna av, men även vara skärpt när det gäller. Det är som om HRV träningen ger dig en av och en på knapp för att du ska kunna fungera som allra bäst i ditt liv.

Yoga

Yoga har i alla tider varit ett fantastiskt sätt för att sänka stress. Vår licencierade Poweryogainstruktör, Annelie Lindeberg har mångårig erfarenhet av att yoga med en mängd olika grupper på olika nivåer och i olika skeden i livet. Under Coronatiden har Annelie bland annat livesänt yoga över internet för de som arbetat hemma. Deltagarna har vittnat om yogans fantastiska egenskaper av att balansera upp dåliga arbetsställningar och stressande hemarbetarsituationer. Genom yoga live klasserna har man både fått bra arbetsrutiner och besparade kostnader för ergonomiska skador, som lätt uppkommer när man arbetar i hemmiljö. Dessutom så har deltagarna berättat om sidoeffekter, så som ökat mentalt välbefinnande och en skön möjlighet att hitta sitt inre lugn i tider av oro.

 

 

 

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.