Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Coaching

Det vi framförallt arbetar utifrån är, som namnet antyder: coaching. Coaching är en väl beprövad samtalsteknik där coachen hjälper en klient, eller grupp att hitta lösningar och sätt att agera för att nå uppställda mål.

Certifierad ledarskapscoach Annelie Lindeberg om coaching:

I mitt coachande utgår jag ifrån hela människan, vilket innebär att jag lyssnar på klienten och lyfter fram dennes dolda styrkor. Tillsammans med klienten hittar vi nya lösningar och nya infallsvinklar, som får klienten att komma fortare fram i sin utveckling.

Jag arbetar framförallt främjande för att öka den psykosociala hälsan och sänka sjukfrånvaron.  I allt jag gör lägger jag ner själ och hjärta och lyssnar på kundens behov. Jag arbetar flexibelt, men målinriktat och skapar goda förutsättningar för att uppnå de mål som mina klienter sätter upp.

Forskning har visat att klienter och team genom coaching bland annat uppnår följande:

  • Ökad självkänsla och personlig kontroll
  • Personlig prestationsökning
  • Sänkta stressnivåer
  • Konstruktiva lösningar för klienten/gruppen
  • Hitta nya perspektiv

Här kan du läsa mer om vad coaching innebär och vilka kriterier som krävs för en professionell certiferad Coach på PCC nivå.

Coaching hjälper dig, eller din grupp att nå dina/era mål på ett effektivt och utvecklande sätt.

Coaching kan med fördel ske via telefon, eller via videosamtal.

Vi har färdiga paket, men gör oftast skräddarsydda upplägg för våra klienter och grupper. Några av våra paket är:

Chefscoaching – Ett samarbete mellan coach och chef, där vi arbetar mot uppställda mål för ett mer effektivt och balanserat ledarskap. Vi träffas över telefon, eller videosamtal, om ni inte önskar att vi kommer till er.

Gruppcoaching – Bygg gemenskap och öka förutsättningarna för ett fruktbart samarbete i er grupp! Vi träffas på er arbetsplats, eller via länk.

Coaching för enskilda – Uppnå din fulla potential och nå dina personliga mål på ett effektivt och utvecklande sätt. Vi träffas över telefon, videosamtal, eller där du befinner dig.

Boka ett kostnadsfritt coachsamtal på 30 minuter! Kontakta oss

Några uttalanden från de som vi har coachat:

Stort tack till Angurvall Coachning vars metoder hjälp mig att få balans i tillvaron samt hitta effektiva sätt att förhålla mig till både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Lars Rustemeier – Chief Architect ELKAB

”Kan varmt rekommendera Annelie! Hon coachade mig i min chefsroll på bästa sätt. Hon har alla de egenskaper en coach ska ha: drivande, ser möjligheterna, hittar nya frågor att ställa, ledande men inte auktoritär. Hon har öppnat mina ögon för nya lösningar och ställt de obekväma frågorna. Tack för alla samtal!”

Beatrix Pärlestrand chef på Miroi

VåRö förskola är också en av de som givit oss fin feed back på ett hjärtinnerligt och kreativt sätt, här ett vackert hjärta med fina ord från medarbetare och chef.

Fler röster om Coach Angurvall

Anette Selander:
”Coachingen fick oss att vända ut och in på oss själva, reflektera hur man kan komma fram till olika lösningar, hur vi känner för olika situationer, hur man förbereder sig för samtal beroende på vilken person man ska samtala med, sist men kanske mest viktigt att avsätta egen tid för reflektion av sitt arbete.”
Anette Selander, chef för Kvarnbackens äldreboende, Kramfors kommun

Carina Grönholm:
”Jag vill börja att säga tack. I mitt samarbete med Annelie, så har jag haft enormt stor nytta av hennes mjuka sätt att föra tillbaka mig på rätt spår igen. Det som var viktigast för mig, var att få bolla, sortera, reflektera, att få ordning i virrvarvet, vilket vi lyckades med. Alla mina idéer och planer har nu fått ett gemensamt mål och detta har jag Annelie att tacka för. Jag kan varmt rekommendera henne om ni söker en empatisk, varm och inlyssnande coach.”
Carina Grönholm, egenföretagare, Uppsala

 

Linda Lii Lundberg:

Jag är fascinerad och enormt tacksam över att få bli coachad av Annelie ❤️ Du tar fram det bästa i mig – varje gång!

Din guidning, dina ord … varje gång vi pratar hjälper du mig att finna något nytt som ligger och ruvar inom mig.
Tack vare våra sessioner har jag tagit stora steg framåt i mitt företagande och liv, betydligt snabbare än jag någonsin klarat av på egen hand.

Du är verkligen expert på att se och lyfta fram det jag själv inte ser. Varje session har gått från noll koll till att du öser fram nya idéer ur mitt inre.

Jag kan verkligen rekommendera alla att anlita Annelie för coachning, oavsett var du befinner dig på din resa så får hon dig att tydligare se dina steg framåt.

Kramar, Linda Lii

Företagare, Härnösand

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.