Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Komunala kulturhjältar coachas i Helsingborg!

Tillsammans med fantastiska kultursamordnare från Norrbottens län, kommer vi att uppleva Barn och ungdomskultur från alla möjliga perspektiv och inte minst som scenkonst för barn och unga.

Dessa dagar kommer också att utgöra startskottet för ett längre coachsamarbete med kultursamordnare i Norrbotten för att lyfta dem i sina enormt viktiga roller för att skapa bra och kvalitativ barn och ungdomskultur i hela länet.

Coach Angurvalls certifierade ledarskaps och teamcoach Annelie Lindeberg har sedan tidigare också en lång erfarenhet och gedigen kunskap kring kultur.

Som kulturvetare och teatervetare, Riksteaterkonsulent och Länsmusikkonsulent, samt även aktör inom barn och ungdomskultur i både Norrland, Jämtland och Stockholm. Tillsammans med den breda och djupa coachbakgrund som vi har, känns detta uppdrag fantastiskt roligt och inspirerande!

Nu får vi möjlighet att kombinera alla dessa kunskaper och erfarenenheter tillsammans med Kultursamordnarna i Norrbotten!

Tillsammans med Anna Björk och Riksteater Norrbotten öppnar vi nu upp för nya, spännande uppdrag på kulturens vindlande banor där allt är möjligt!

Annelie och Coach Angurvall ser med barnslig iver och stolthet fram emot detta nya, spännande projekt och tackar fantastiska Riksteaterkonsulent Anna Björk för den här möjligheten att få bidra till en så oerhört viktig del som barn och ungdomskulturen utgör här och nu och för framtiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.