Chefs, team och medarbetarcoaching för maximal arbetsglädje varje dag

Söndagsinspiration Internationella kvinnodagen

I dag befinner jag mig i Kramfors på Cupol och här firas Internationella kvinnodagen. Här har jag också Viktoria som kommer ifrån kvinnojouren i Kramfors och jobbar med frågor som gäller kvinnor.

Viktoria berättar: Vi jobbar med kvinnor som utsätts för hot och våld i närstående relationer Vi är ute och informerar om vår verksamhet i dag på Cupol. Vi har också informationsträffar på skolor och arbetsplatser. Vi pratade här och nu med dig, Annelie om att det är viktigt att få vara den kvinna man är.

Annelie: Vad skulle du vilja lyfta en dag som i dag när vi har den Internationella kvinnodagen?

Viktoria: Som kvinna tycker jag att det är viktigt att man får vara den kvinna man är. Man kan vara liten men ändå väldigt stark och stor kvinna. Eller så kan man vara en stor kvinna, men ändå behöva få vara liten och bräcklig. Alla ska ha rätt att få vara den de är, helt enkelt.

Annelie: Ja, och att alla kan ta vara på sina möjligheter, det tror jag är jätteviktigt. Om man får en idé och ser en möjlighet så kör, i stället för att lägga band på sig.

Ibland så är man kanske lite tveksam, man tror inte så stort om sig själv och då går många chanser och möjligheter förbi. Vi vill lyfta att man ska få ta plats.

Annelie: Tack snälla, för att du ville vara med, Viktoria!

Viktoria: Tack för att jag blev tillfrågad!

En länk till Coach Angurvalls youtubekanal och denna video hittar du i direktlänken här

1 reaktion på ”Söndagsinspiration Internationella kvinnodagen”

  1. After research just a few of the weblog posts in your web site now, and I actually like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and can be checking again soon. Pls try my web site as nicely and let me know what you think.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Kulturella Vitaminer

Fyll i din epost så skickar vi Kulturella Vitaminer till dig!

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.